Rabatkode til Affiliate Camp 2016Lær affiliate marketing fra branchens bedste

Hvis du er mere eller mindre fast læser af min blog er du garanteret interesseret i, hvordan du kan tjene penge på nettet vha. affiliate marketing. Uanset om du drømmer om at leve af det, eller blot have en ekstra passiv indkomst hver måned (passiv som i, at du tjener penge uden at lave yderligere arbejde når først teknikken er sat op) eller noget helt tredje, så er det rent faktisk en mulighed. 

Hvis du gerne vil blive ekstremt skarp på affiliate marketing, vil jeg anbefale at du tilmelder dig Affiliate Camp 2016. Det er et event, hvor nogle af branchens skarpeste hoveder (bortset fra mig) står bag som arrangører og foredragsholdere. Det bliver holdt i København, nærmere præcist på Professionshøjskolen Metropol.

Pris og særlig simonsiger.dk rabat

Billetterne koster normalt 3.495 kr. + moms og ved bestilling inden 31. oktober kun 2.995 kr. + moms, hvilket virkelig må siges at være småpenge, når vi taler om et event hvor du lærer om affiliate marketing fra nogle af de der har mest succes med det. Både affiliates, online marketing eksperter og affiliate netværk.

Dog har jeg sørget for at skaffe mine trofaste læsere en særlig rabat på 500 kr. Dvs. du kan komme med på Affiliate Camp 2016 for sølle 2.495 kr. hvis du bestiller nu og 2.995 kr. hvis du venter med at købe billet.

For at få rabatten skal du bruge følgende rabatkode: simonsiger

Køb billet i dag

Men vent, det bliver bedre..

Som om eventets foredragsholdere, indholdet og ikke mindst tilbudsprisen ikke var nok, så tilbyder de faktisk også en form for tilfredshedsgaranti. Hvis du deltager i Affiliate Camp 2016, bruger Tune Seidelins forretningsudviklingssystem i et år og derefter ikke stadig ikke har tjent billetten hjem, så betaler de dig hvad du har givet for billetten x2! Dvs. du faktisk ikke kan tabe penge på at deltage. Det ville dog også undre mig meget hvis du gjorde det. Når først man har lært de rette affiliate marketing teknikker (tog mig flere år eftersom der ikke fandtes et sådan event dengang jeg gik i gang), så er det nemt at tjene penge på nettet på en lukrativ og sober måde.

Jamen Simon, kommer du overhovedet selv?

I wish! Jeg sipper dog drinks på mit yndlings-luksushotel i Thailand i den periode, så jeg har ikke mulighed for at deltage i år. Ellers var jeg helt sikkert kommet. Uanset hvor meget man selv synes man ved, kan man altid lære mere og om ikke andet sparre med andre kloge hoveder i branchen. Men jeg vil helt sikkert støtte op om eventet en anden gang, ligesom jeg i år har valgt at gøre på min blog inkl. anskaffelse af rabatkode til jer læsere. Og personligt ville jeg rigtig gerne møde Ken Schultz fra Partner-Ads, der er en af de affiliate netværk der udbetaler flest kommissioner og har nogle af de bedste affiliate 🙂

Andre indlæg: