5 keys to succesAt opnå succes
Vi vil alle gerne kende vejen til succes, men faktisk er det ikke så svært. Vi skal bare gøre hvad det kræver, i stedet for at lave undskyldninger hvorfor vi ikke kan gøre det. Just do it! Men hvad kræver det så?

Webinar om succes og at tjene penge online

Jeg har de sidste par dage været tilmeldt et webinar om et produkt der vist lige er blevet launchet. Det var Ran Aroussi, der er ekstremt succesfuld med at sælge Clickbank produkter på nettet. Han bliver endda anbefalet af Clickbanks underdirektør i en video somewhere. Oh well… Jeg nåede ikke at deltage selv, men det blev heldigvis opdaget. Selvom jeg ikke ønsker at købe produktet (fordi jeg ikke har brug for det til de ting jeg laver), så var der alligevel nogle brugbare råd i deres webinar. Han og den anden foredragsholder opstillede nemlig ‘5 keys to succes’:

Attitude – “Business is a game”.
Man kan vinde og man kan tabe. Hvad vil du gerne?

Knowledge/Viden – “The right information is priceless”.
Det har de ret i. Hvis man skal opnå succes i denne affiliate-branche, så skal man vide hvad man skal gøre. Og når man først har den viden, har forstået den og mestrer teknikken SÅ kan man tjene kassen. Men som regel bliver man nødt til at investere et mindre eller større beløb for at få den viden. Men hvis det er det her man vil, så er det det hele værd. Det er også hvad jeg selv har gjort. Jeg blev ikke født med ekspertviden på dette område 😉

Tools/Værktøjer – “Good tools alone may not make you, but bad tools alone can break you”.
Man behøver ikke diverse værktøjer for at klare sig i denne branche. Men nogle værktøjer kan virkelig hjælpe. Hvis man f.eks. vil lave affiliate websites, så kan man evt. benytte wordpress som et CMS-system (selvom det primært er et blog-system) og hvis man var så heldig at få købt FB Ads Manager programmet der automatisk opretter annoncer på Facebook, så ville man også kunne gøre det langt hurtigere. Det program har Facebook dog fået lukket ned for nye køb, så det fås ikke længere.
Hvis du ikke har de rigtige værktøjer bliver det nok ekstra hårdt for dig at både komme i gang men også bare at lave det løbende arbejde. Værktøjer gør simpelthen bare tingene hurtigere og nemmere.

Action/Handling – “If nothing moves, nothing happens”.
Som de skriver; Hvis intet er i bevægelse, så sker der heller ingenting. Du er nødt til at tage handling for at opnå resultater. Pengene kommer (desværre) ikke af sig selv.

Focus/Fokus – “Keep on a clear path. Stray from that path and you will get lost”.
Det er ret simpelt. Du bliver nødt til at vælge én ting du vil lære at mestre først og ikke alle mulige på samme tid. Det kræver for mange ressourcer af dig og du ender med at kun få halvhjertede resultater, og det dur ikke.
F.eks. kan du vælge mellem at enten ville mestre Facebook annoncer eller affiliate sider. Jeg kan ikke anbefale at du springer ud i begge, medmindre du vil reklamere for din affiliate side via Facebook annoncer. 🙂

Andre indlæg: