Aminos logoEksterne indlæg af andre eksperter
Bare rolig, det er ikke mine egne indlæg jeg linker til. Det er eksterne blogindlæg som jeg er sikker på du kan fået noget ud af, hvis du allerede arbejder med affiliate marketing eller går og overvejer mulighederne i det. Indlæggene er primært af Ken Schultz fra Partner-Ads

Fire checkspørgsmål for bedre affiliate indhold
Indlægget giver 4 hurtige ‘checkspørgsmål’ som du kan bruge til at finde ud af om dit affiliate indhold er godt nok. Altså det indhold du har på dit website med affiliate kampagner.

Muligheder som niche-affiliate
En niche-affiliate er en person der laver websites der omhandler en niche (lille kategori) og gerne udnytter at der er ingen eller lille konkurrence rent søgeresultat mæssigt. Altså så man nemt og hurtigt kan rangere højt på Google, hvor det normalt godt kan tage flere år. Casper Schneidereit der har mestret teknikken til det yderste har skrevet dette indlæg og kommer med et konkret eksempel fra sit eget arbejde.

Affiliate reklamer via Facebook annoncer
Her gennemgår han hvad det kræver for at arbejde med affiliate marketing via Facebook annoncer. Han linker godt nok også til min blog, men hans eget indlæg er nu også en god hjælp 🙂

Vær på forkant som affiliate partner – det betaler sig
At være på forkant er essentielt i denne branche, hvis du vil opnå en god indtjening. Det nytter ikke noget at gøre det som alle andre gør. Her får du en række gode råd til hvordan du kan komme på forkant i forhold til dine konkurrenter.

Få overblik over din indtjening
Casper Schneidereit fortæller og viser i dette indlæg hvordan han selv, har fået opsat en lille skærm der viser hans indtjeninger på sine affiliate projekter og websites. Det er altså en skærm der står og opdaterer løbende, så han kan se at han rent faktisk får noget ud af at lave en masse artikler og indhold som han ellers måske ville være for doven til (ikke at jeg tror han er det ellers, men det ville jeg nok selv være). Let’s face it, det er jo pengene der motiverer os! Så sådan en skærm kan være et rigtig godt motivations-boost!

Andre indlæg: