Køb min e-bog

E-bog ‘Affiliate Marketing på Facebook’

OBS: Denne e-bog sælges ikke længere. Ønsker du 1-1 rådgivning er du velkommen til at kontakte mig.

Invester i e-bogen nu og lær hvordan du trin-for-trin skal gøre for at tjene penge på affiliate marketing via Facebook annoncering.

Ebog om affiliate marketing og facebook annonceringSiden efteråret 2010 har jeg haft et e-kursus i affiliate marketing via Facebook annoncer, der har haft over 400 deltagere. Jeg har fået god respons på det og en masse taknemmelighed hele vejen igennem, men en del af indholdet er desværre blevet forældet og en remake har været nødvendig. Derfor har jeg nu lavet denne remake af kurset i form af en e-bog. Bogen er på 30 sider og indeholder det bedste fra kurset i opdateret form + ekstra-materiale (særlige tilbud bl.a.).

Indholdsfortegnelse

Hvad er affiliate marketing?
Udbetaling af indtægter
Affiliate kampagner
Hvad er tilladt?
Finansiering
Annoncedesign
Ekstra-materiale

Købsbetingelser og betaling: Profit Marketing er min virksomhed og virksomhedens PayPal-konto er paypal@profitmarketing.dk, som det ligeledes fremgår af betalingssiden. Moms tillægges prisen på betalingssiden. Efter betaling kan du læse eller downloade e-bogen. Ved køb af e-bogen accepterer du følgende købsbetingelser:

Levering
E-bogen leveres i Adobe PDF-format (Portable Document Format) via download fra e-mail eller returneringsside efter betaling. E-bogen er vandmærket med købers navn og email adresse.

Fortrydelsesret og reklamation: Da e-bøger er et digitalt produkt, der ikke kan returneres på samme måde som et fysisk produkt gælder fortrydelsesretten på 14 dage kun indtil produktet er blevet downloadet. Med andre ord; der er ingen fortrydelsesret så snart du vælger at trykke download efter din betaling. Du har dog fortsat 2 års reklamationsret. I tilfælde af du oplever problemer med at åbne e-bogen, bedes du sende en mail til kontakt.at. simonsiger.dk hvorved jeg vil finde en løsning til dig. Hvis jeg ikke er i stand til at løse problemet, vil du få tilbagebetalt det fulde beløb.

Licens
E-bøger fra simonsiger.dk eller profitmarketing.dk sælges i en personlig licens til dig. Det vil sige, at du har ret til selv at læse bogen – enten på skærm eller printe en kopi. E-bogen må hverken deles, kopieres, udlånes, publiceres eller anvendes på anden måde, der måtte stride mod forfatterens ophavsret. E-bogen må ligeledes kun sælges gennem en godkendt affiliate aftale mellem Profit Marketing og den enkelte affiliate i henhold til affiliate-aftalens bestemmelser. Det er aldrig tilladt at videresælge det købte eksemplar af e-bogen.

Citering af e-bogen
Kort citering må gerne bringes i forbindelse med offentlig omtale af bøgerne i det omfang, at god skik for citatret overholdes. Det påkræves dog, at der altid linkes eller henvises tilbage til bogens website: http://www.simonsiger.dk/ebog/

Ansvarsfraskrivelse
Simonsiger.dk’s ansvarsfraskrivelse gælder ligeledes for denne ebog. Læs den her.